Monday, August 3, 2009

piggy2 fluuu ~

1st thing yg aku wat arini adalah jerit2 kt ulus ni.bukan apa lama sudah tidak jerit2 suka2 ati.
finallyyyy ~after a week d kurung.buleyh juger aku bermegah2 d ulus bejalan tanpa perlu rasa org pandang aku dengan pandangan mencuriga kan ~tambah2 mpkk yg slalu anta mknn yg tersedap d ulus ni ~gara2 fluu ituh ibab ~aku suka ituh ibab yg cumel.but y sbb die aku yg d kurung ~otak semakin bekarat dengan lauk pauk yg d beri hampir sama sepeti adek kau yg masak d umah ~cuma sehari dua before kua br la bg makanan yg bole d panggil makanan.nyarissss mati kerna kurang makan..chewaaah ~mengutuk nombor 1.mengata org A la.

mingguan jugak kepala asik pusing ~tejerit2 sepeti org ilang arah.n da best part is waktu tydur yg cukup punctual.deruman bus2 pon lum tntu cukup kuat untuk membangkit kan rakyat2 d uma kurungan ituh .sgt tydurrr dengan lena.mana tak nya ubat batok setiap kali langgah mau sekerat botol ari2.jd otak pusing mata pinar mana bole sedar ~

pas 2 3 menet kua td rendu pula aku nk swiit2 orang yg lalu lalang tuh.kompom awakk yg berambut mengerbang ituh rendu kan saya bukan.yela.manusia misteri d sebalik mask serta beselindung d blakang langsir menjadi tanda tny bukan.musti awakkk2 juga tertanya sama ada saya berkumis atau bercukur setiap ari.lupa nk wat pengakuan pada awak2 rambut mengerbang bahawa sa nya sy sama jns ngan awak.malu2 belari2 lepas kene swiiit.so sweeetttt ~ha3.kejadahnya apa swiit org rmbut mengerbang ituh.juga pada si awakkk yg part of blender.awakk mesti rendukn sy swiiit2 awak setiap kali lalu d tepi bilik tuh bukan ~jgn risau.pas ney tade da org nk swiit awakkk dan awakk ta perlu malu2 kuceng d ctu.sok mesti2 awakkk2 sekalian rendukan swiittt2 yg datang dr tingkap mysteri tuh.maap ya ampon sekalian awakkk.sy si gadis sama sepeti awakkk.paling kuman pon pasti awak akn igt saya pemuda dr yaman tuh yg tinggi melebihi 5kaki setengah bebadan tegap serta bebulu d tgn.aishhh ~ampon pada mereka.sy tiada niat nk berbuat demekian pada awak2.keadaan memaksa sy betindak lua dr kawalan ~ha3

ofkos mende paling d rendui adalah sleeping partner ituh yg sgt suka kn nite mare.berasa slamat bila tydur ngan sleeping partner yg asal.welcome me back .aribaaaa2 angreeee2 smbil pok2 ur ass ~ ha4!


nota kaki : bcoz of the kurungan susa untuk ceritain bout the journey.dis is the beginning.the other part of journey akan besambung serta picca2 nya sekali.saba ya sayangsss2 sekalian.aku kn br keluar arini.jd perlu kn masa serta pilihan gambar2 dr camera2 anda yaaa wahai sayangs2 sekalian.ta pon korng je lah upload gamba lam fb.senang nk tag :D


nota kaki 2:the best picca ever adalah lakonan che da besama tuan punya blog.
uhh2 ~cpt gambar2nya ~ta sabar nk upload :D

4 comments:

yen said...

terok ke ko?

plasterakuluka said...

tak ~
dmm jep.
:B

cHeda tHe ngaHNgaH said...

gya gya gya
sian nyer...kena kurung ek dik??..
hhahaa...
musti minah2 yg lalu tepi tingkap tuh tertnyer2..maner abg2 encem(encem kah kter??) yg slalu duk phewitt2 kat tepi tingkap tuh?..
ko ler a'ah..ak x..ak tgk jer..!!

plasterakuluka said...

tipu2 ~
kau pon slalu ngorat si yamannn tuh
aku phm cheda
:B